Дигитална карикатура

138,00 лв. 77,00 лв.
  • Марка: Studio Design
  • Кат. номер: DK0008
+ -
Купи
Моля, изберете:

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА ДО 06.12.2021 г.

На цена 77 лв. ще получиш дигитална карикатура + копие на професионална хартия поставено в рамка А4 + Чаша с отпечатана дигитална карикатура + пъзел А4 120 части + тениска с щампа на карикатурата + безплатна доставка!

Цената на този комплект е намалена от 138 лв.

Можеш да добавиш към всичко това Алуминиева бутилка +25 лв., Метално канче + 25 лв., Коледна играчка за елха + 15 лв.

Ако желаете да поръчате, моля, изпратете снимки в добро качество на email: infostudio112@gmail.com, също и описание на Вашата идея. Добавете Ваш телефон за връзка и ще се свържем с Вас за потвърждение и уточнения, ако са необходими.

Начина на плащане - Pay Pal

Подробно описание
Доставка
тениски
Подробно описание

Дигитална карикатура

Ако желаете да поръчате, моля, изпратете снимки в добро качество на email: infostudio112@gmail.com, също и описание на Вашата идея. Добавете Ваш телефон за връзка и ще се свържем с Вас за потвърждение и уточнения, ако са необходими.

Дигиталната карикатурата по снимка е весел, оригинален подарък, с който да изненадате вашите близки и приятели. Любимите ви хора със сигурност ще оценят високо този мил жест понеже ръчно изработеният шарж е не просто забавна рисунка. Това е спомен за емоция - споделено преживяване пренесено върху хартия.

Затова именно карикатурата по снимка е подходящ подарък за всеки повод. Изненадайте ваш приятел, колега или шефа по нестандартен начин.

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА

Стандартният срок за изработка е 7 дни. При възможност изпълняваме поръчките по-бързо.

Предлагаме и експресна изработка от 24 часа до 4 дни.

експресна поръчка от 2 до 4 дни - 25 лв.

експресна поръчка до 2 дни – 35 лв.

експресна поръчка за 24 часа - 45 лв.

СРОК ЗА ДОСТАВКА

Стандартният срок за доставка на територията на Република България е 1 до 2 работни дни.

Доставката се таксува отделно от куриерската фирма. Можем да доставим карикатурата и с избран от Вас куриер за Ваша сметка.

Имате и възможност да вземете карикатурата си безплатно от нашия офис в гр. София.

* Експресната изработка за 24 часа важи при изпращане само на дигитален файл.
**Срокът за изработка започва да тече от момента на финалното потвърждение на описанието (идеята) и снимките.

Доставка на картикатура по Имейл
При всяка поръчка получавате дигитален файл по имейл с избрания от Вас размер. В цената е включено авторското произведение върху дигитален файл, което може да ползвате за лична нетърговска употреба.

С рамка
Дигиталната карикатурата ще бъде разпечатана на висококачествена хартия и доставена с луксозна дървена рамка с антирефлексно стъкло.

Размери:

А4 (21х29.7) - 20 лв.

А3 (30х42см.) - 30 лв.

40х60см. - 35 лв.

50х60см. - 55 лв.

 

Чаша
Дигиталната карикатурата ще бъде разпечатана на бяла чаша за кафе, изработена от

траен керамичен материал.

Размери: 10х8.5см.

Вместомост: 330ml.

Цена: 19лв.

 

Пъзел със снимка
Персонализиран пъзел с Вашата карикатура.

Размери:

Пъзел (А4) - 29.7х21см

Пъзел сърце - 75 части

Цена: 29лв.

 

Тениска

Дигитална карикатурата върху тениска.

Размери: от S до 2XL

Цена: 19.99лв.

 

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Поради специфичния и персонализиран характер на предлагания от нас продукт, Studio Design си запазва правото да не връща заплатените суми.
Упражянваме това право за отказ на договор от разстояние на основание чл. 55, ал.2 от ЗЗП за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка - персонализирана карикатура, карикатура по снимка, пъзел по снимка, чаша със снимка, тениска по снимка, разпечатана карикатура по поръчка върху предлагана на сайта  медия.


КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Подарете усмивки на вашите служители и клиенти

Възползвайте се от нашите преференциални условия за корпоративни клиенти!

В големите и средни компании ежедневно има безброй поводи за усмивки, празнуване и подаръци. Почти невъзможно е обаче да подарите подарък с лично отношение, когато отговаряте за голям екип.

Ние знаем това и сме тук, за да помогнем. Затова създадохме за вас специална корпоративна програма за редовни клиенти.

С нея можете да се възползвате от преференциални цени, отстъпки и промоции изготвени персонално за вас и вашите служители.

Свържете се с нас на email: infostudio112@gmail.com и ние ще ви подготвим оферта, съобразена с нуждите на вашата компания.

Избягайте от клишетата и покажете колко добре познавате колегите, шефа или бизнес партньорите си като им подарите персонализиран подарък карикатура по снимка.

Пригответе се за незабравими изненади! Бъдете сигурни, че рождените дни, юбилеите и коледните партита ще се превърнат в любими събития на всеки служител!

карикатура / дигитална карикатура / дигитален шарж / дигитална картина / дигитален портрет / анимирана картина / портрет / дигитално нарисувана карикатура на компютър / подаръци / подарък / оригинален подарък / забавен подарък / podarak / podaraci / karikatura / digitalna karikatura/ zabaven podaryk / podaruk / интересен подарък / подарък за рожден ден / подарък за имен ден / подарък за годишнина / подаръци за влюбени / подарък за сватба / подарък за годеж / подарък за кумове / подарък за кръщене / подарък за мъж / подарък за жена / подарък за дете

Доставка

Доставка с Еконт

тениски

Забавни тениски